מומחיות

(כל שורה ירוקה תעביר אתכם למאמר שכתבתי בנושא)

תכנון מקדים לפתיחת המסעדה

האם אתם מוכנים להיכנס לאתגרים בעולם המסעדנות?

  • התכנות עסקית
  • בנייה עדכון ושדרוג תוכנית עסקית.
  • ניתוח וקביעת מיקום.
  • קביעת קונספט.
  • קביעת מסגרת תקציב.

פתיחת מסעדה למרחקים ארוכים

  • הצעדים הנדרשים לפתיחה נבונה של מסעדה
  • איך נמנעים מהתרסקות של העסק בחודשים הראשונים
  • פתיחה רכה ופתיחה קשה

ייעוץ דיסקרטי לבעלי/ מנהלי מסעדות קיימות.

ניהול משבר במסעדה

  • תכנון והכנה לקראת ארועים מיוחדים, מניעת שריפות במסעדה לא כיבויים.
  • התנהלות במהלך המשבר.
  • הפקת לקחים.

תהליך חפיפה מקצועי

  • למנהלי מסעדות.
  • מנהלי משמרת.
  • מלצרים/ ברמנים.

הגדלת מכירה במסעדה

  • ניתוח מקצועי והצבת יעדים.
  • שיחות מכירה (פיצ'ים).
  • הגדלת המוטיבציה של הצוות.
  • פלנוגרמה.

חסכון ושליטה בעלויות עובדים (LC)

  • התאמת שעות העבודה לאופי המסעדה בצורה ממוחשבת.
  • מולטיטסק.
  • שווי מול תפוקה.

חסכון ושליטה בעלויות מזון (FC)

  • תפריט חכם.
  • שליטה במחסן.
  • ניהול ספקים.

איך אני גורם ללקוחות להיכנס למסעדה שלי

  • מה הטיקט שלי?
  • יצירת חווית שירות כוללת.
  • עיצוב.
  • מיתוג.
  • שיווק.

התנהלות העסק ללא מנהל עסק

  • האם עסק יכול להתקיים ללא מנהל?
  • מיהו מנהל?
  • שליטה ובקרה.
  • לקוח סמוי.

חיבור בין משקיעים ליזמים בתחום המזון

מגוון מסלולי התקשרות

מסגרות התקשרות מגוונות. ממסלול חד פעמי על בסיס שעתי ועד תוכנית ליווי רב-שנתית.

צור קשר עכשיו במייל Shahar_ke@yahoo.com או ישירות
לנייד 050-5566632 וקבל ניתוח ראשוני לצעדים פשוטים להתיעלות והגעה למצויינות אצלך בעסק.