מומחיות
(כל שורה ירוקה תעביר אתכם למאמר שכתבתי בנושא)
תכנון מקדים לפתיחת המסעדה
האם אתם מוכנים להיכנס לאתגרים בעולם המסעדנות?
- התכנות עסקית
- בנייה עדכון ושדרוג תוכנית עסקית.
- ניתוח וקביעת מיקום.
- קביעת קונספט.
- קביעת מסגרת תקציב.
- הצעדים הנדרשים לפתיחה נבונה של מסעדה
- איך נמנעים מהתרסקות של העסק בחודשים הראשונים
- פתיחה רכה ופתיחה קשה
ייעוץ דיסקרטי לבעלי/ מנהלי מסעדות קיימות.
- תכנון והכנה לקראת ארועים מיוחדים, מניעת שריפות במסעדה לא כיבויים.
- התנהלות במהלך המשבר.
- הפקת לקחים.
- למנהלי מסעדות.
- מנהלי משמרת.
- מלצרים/ ברמנים.
- ניתוח מקצועי והצבת יעדים.
- שיחות מכירה (פיצ'ים).
- הגדלת המוטיבציה של הצוות.
- פלנוגרמה.
חסכון ושליטה בעלויות עובדים (LC)
- התאמת שעות העבודה לאופי המסעדה בצורה ממוחשבת.
- מולטיטסק.
- שווי מול תפוקה.
חסכון ושליטה בעלויות מזון (FC)
- תפריט חכם.
- שליטה במחסן.
- ניהול ספקים.
איך אני גורם ללקוחות להיכנס למסעדה שלי
- מה הטיקט שלי?
- יצירת חווית שירות כוללת.
- עיצוב.
- מיתוג.
- שיווק.
התנהלות העסק ללא מנהל עסק
- האם עסק יכול להתקיים ללא מנהל?
- מיהו מנהל?
- שליטה ובקרה.
- לקוח סמוי.
חיבור בין משקיעים ליזמים בתחום המזון
מגוון מסלולי התקשרות
מסגרות התקשרות מגוונות. ממסלול חד פעמי על בסיס שעתי ועד תוכנית ליווי רב-שנתית.
צור קשר עכשיו במייל Shahar_ke@yahoo.com או ישירות
לנייד 050-5566632 וקבל ניתוח ראשוני לצעדים פשוטים להתיעלות והגעה למצויינות אצלך בעסק.